Bissara
Originally from pharaonic Egypt, mashed fresh broad beans with herbs accompanied by fried onions and the famous Bastarma, an Egyptian-style raw beef ham Purée de fèves fraîches aux herbes, oignons frits Bastarma (jambon cru de bœuf à l’ail épicé à l’égyptienne)
11.00€
Originally from pharaonic Egypt, mashed fresh broad beans with herbs accompanied by fried onions and the famous Bastarma, an Egyptian-style raw beef ham Purée de fèves fraîches aux herbes, oignons frits Bastarma (jambon cru de bœuf à l’ail épicé à l’égyptienne)
It's stolen Kobeba
Bulgur meatball stuffed with minced beef with garlic sauce Boulette de boulghour farcie à la viande hachée de bœuf, sauce à l’ail, salade de tomate
10.00€
Bulgur meatball stuffed with minced beef with garlic sauce Boulette de boulghour farcie à la viande hachée de bœuf, sauce à l’ail, salade de tomate
Foul et Ta'ameya
10.00€
Hawawshi
12.00€
Roulées seuilles de vigne
9.00€
Herring Tartare Salade d'Alexandrie
With avocados and tomatoes accompanied by chopped potatoes with parsley-garlic and candied lemon Salade de tomate, Babaghanouj (caviar d’aubergine à la crème de sésame), fèves, fromage égyptien, mesclun
15.00€
With avocados and tomatoes accompanied by chopped potatoes with parsley-garlic and candied lemon Salade de tomate, Babaghanouj (caviar d’aubergine à la crème de sésame), fèves, fromage égyptien, mesclun
Egyptian Stuffed Pepper Salade de la mer rouge
With rice and beef, accompanied by Dolma vine leaf rolls, ribs and Babaghanouj Anchois marinés, hareng fumée, pois chiche marinés, sauce au miel, mesclun
16.00€
With rice and beef, accompanied by Dolma vine leaf rolls, ribs and Babaghanouj Anchois marinés, hareng fumée, pois chiche marinés, sauce au miel, mesclun
Dolma
18.00€
Bamya
Egyptian bread stuffed with beef served with vegetables preserved in salt Ragoût d’okra et macreuse de bœuf à la sauce tomate, riz
18.00€
Egyptian bread stuffed with beef served with vegetables preserved in salt Ragoût d’okra et macreuse de bœuf à la sauce tomate, riz
Tarbe
20.00€
The barn Souris d'agneau aux pruneaux
Egypt's national vegetarian meal, consisting of rice, angel hair, black lentils in tomato sauce, fried onions and chickpeas Pruneaux, pommes de terre grenaille au four épicés, salade de tomate
26.00€
Egypt's national vegetarian meal, consisting of rice, angel hair, black lentils in tomato sauce, fried onions and chickpeas Pruneaux, pommes de terre grenaille au four épicés, salade de tomate
Molokheya (chopped vegetable knuckle) Sayadeiya - Poisson selon arrivage
Accompanied by rice and candied lower ribs with onions and tomato salad Poisson marinée au four avec légumes, riz Sayadeya (au curry et curcuma caramélisé aux épices d’Egypte
21.00€
Accompanied by rice and candied lower ribs with onions and tomato salad Poisson marinée au four avec légumes, riz Sayadeya (au curry et curcuma caramélisé aux épices d’Egypte
Koshari
15.00€
Molokheya
18.00€
33.00 €
Entrée
Bissara ou Hawawshi ou Kobeba
Plat
Tarbe ou Dolma ou Bamya
Dessert
Au choix hors café gourmand
Baklawa égyptienne
7.00€
Ka'ak
Egyptian cookies filled with date paste Cookies à l’égyptienne purée d’amande
7.00€
Egyptian cookies filled with date paste Cookies à l’égyptienne purée d’amande
Hegazeya
7.00€
Dessert suggestion
Angel hair with honey and dried fruits and mango Selon disponibilité
7.00€
Angel hair with honey and dried fruits and mango Selon disponibilité
Gourmet Coffee Café ou thé Gourmand
Composed of Egyptian pastries: Kahk, Baklawa, vanilla ice cream
8.00€
Composed of Egyptian pastries: Kahk, Baklawa, vanilla ice cream
Coca/Coca Zéro / Schweppes Agrumes / Fuze Tea
3.50€
Jus de fruit
3.00€
Sirop
2.00€
Eaux gazeuses - 33cl
2.00€
Eaux gazeuses - 75cl
4.00€
L’Égyptienne aux dattes 7,2% - 33cl
6.00€
Blanche 4,8% - 33cl
5.00€
Blonde 5,6% - 33cl
6.00€
Martini sans alcool
6.00€
Martini rouge/blanc
5.00€
Spritz
9.00€
Suze Tonic
7.00€
Kir
6.00€
Liqueur Cherry Rocher - 15%
5.00€
Carcadet
4.00€
Sobya
4.00€
Café
2.00€
Cappuccino
4.00€
Thé / Infusion
3.00€